John Pavlish
PRESTIŽNA POZIVNICA

I Jelena Veljača prošetala je crvenim tepihom u Cannesu

Jelena Veljača, poznata scenaristica i spisateljica, prošetala je jednim od najglamuroznijih crvenih tepiha na svijetu – onom Filmskog festivala u Cannesu.

Taj doživljaj omogućila joj je suradnja s brendom Chivas o čemu je, među inim, pričala za portal Buro 24/7:

– Ljudi koji stoje iza Brenda Chivas u Hrvatskoj prepoznali su, čini mi se, kroz moje tekstove i javno djelovanje, moju povezanost s finim alkoholom i partyjima (smijeh). Malo se šalim, no, kako u svakoj šali ima pola istine, moglo bi se reći da se ja doista uklapam u ideju Chivasovog ambasadora: strast su mi i film i moda, pa je crveni tepih u Cannesu doista “a dream come true” – ispričala je Jelena u intervjuu.

Jelena je crvenim tepihom prošetala u raskošnoj toaleti u boji šampanjca s potpisom Roberta Severa, za after party u Cannes je ponijela kombinezon iz nove kolekcije Kate Moss za Topshop, a za dnevni cocktail party ima damsku haljinu modne kuće eNVy room.

Foto: John Pavlish

Kako će izgledati tvoj raspored? Znaš li na koje ćeš sve partyje ići?

Naravno, bit ću na Chivasovom tradicionalnom koktelu u hotelu Martinez, jednome od najluksuznijih u Europi. Osim toga, pozvana sam i na after party u čast filma, te na koktel na Chivasovoj jahti, za koji planiram odjenuti eNVy room haljinu u ružičastoj boji.

Cijeli intevju kao i više fotografija Jeleninih modnih kombinacija za Cannes pročitajte i pogledajte na portalu Buro 24/7.

Izvor

Iz

Linker
29. travanj 2024 02:35