KATE HUDSON

I zvijezde štede

Kate Hudson počela je kupovati poklone za blagdane. Ali u teškim vremenima recesije i ekonomske krize, zvijezda filma “Korak do slave” osjeća pritisak da treba racionalnije trošiti.

-Mislim da su došla neka čudna i teška vremena i da svi to osjećaju – izjavila je glumica nominirana za Oscara na losanđeleskoj konferenciji za novinare u povodu premijere svog filma “Bride Wars”.

29-godišnja glumica objasnila je kako će ove godine uštedjeti novac i darovati osobnije poklone.

-Uvijek smo bili vješti u izradi predmeta, to je zajednička obiteljska crta. Svi pletemo. Ove godine spremam posebno iznenađenje članovima obitelji i mogu otkriti samo da će to biti jedan divan patchwork – objasnila je glumica koja će Božić tradicionalno provesti na planinama Colorada, zajedno s 4-godišnjim sinom Ryderom, koji je nedavno naučio skijati pa će većinu vremena provesti spuštajući se niz snježne padine.

Glumica je sina dobila u braku s Chrisom Robinsonom, frontmenom grupe The Black Crowes, od kojeg se razvela 2007. i to radi veze s glumcem Owenom Wilsonom. Nakon dramatičnog završetka njihove veze i Wilsonovog pokušaja samoubojstva, par je nakratko obnovio vezu, ali Hudson je na kraju ipak odlučila krenuti u nove avanture – ovog puta s biciklističkim asom Lanceom Armstrongom, s kojim je prekinula u lipnju ove godine.

Gordana Kolanović

Linker
02. svibanj 2024 01:56