SLAVLJE U OBITELJI

Igor i Olja Vori očekuju drugo dijete

Igor Vori , hrvatski rukometni reprezentativac i igrač njemačkoga Hamburga, otkrio je u razgovoru za Bild da uskoro očekuje prinovu u obitelji. Dobro raspoloženi 31-godišnji rukometaš kazao je kako je njegova supruga Olja u petom mjesecu trudnoće.

– Presretni smo i predivno se osjećam. U veljači iduće godine dobit ćemo nakon Petra novo dijete. Naravno da će nova prinova u kući meni biti i novi motiv na sportskom terenu – rekao je Vori i dodao:

– Nikako se neće dogoditi da propustim porod.

Zaobljeni trbuščić Olja Vori, na fotografiji s Lanom Zrnić, krajem kolovoza prikrila je širokom haljinom Foto: Maja Jurović

Olja i Igor Vori prvoga sina Petra dobili su u lipnju 2009, godine, a prije dvije godine 30-godišnja viša medicinska sestra opisala je u razgovoru za Gloriju kakav se proslavljeni rukometaš snalazi u roditeljskim dužnostima.

– S Petrom se igra, uspavljuje ga, hrani i kupa, mijenja mu pelene… Bio je uz mene na porođaju, a prvi su put njih dvojica ostali samo kad je Petar imao samo tjedan dana. I sve je bilo super – kazala je Olja Vori.

Linker
29. travanj 2024 07:48