NA TRENINGU S IDOLIMA

Igrači Dinama razveselili klince OŠ Grigor Vitez

Akciju Antene Zagreb “Glazbom reci stop maltretiranju” već treću godinu podržava i GNK Dinamo Zagreb koji je danas na svom treningu ugostio djecu iz Osnovne škole Grigor Vitez. U sklopu akcije, Antena održava turneje sa školskom djecom, dovodeći im njihove idole ili ih, kao danas, njima odvodeći.

Ivan Kelava, Josip Šimunić, Mateo Kovačić, Luis Ibanez, Duje Čop i ostatak ekipe izazvali su oduševljenje školaraca koji su ih pratili s tribina. Igrači su u jednom trenutku oduševljene mališane pustili na teren i preputili im zabijanje golova, a Mateu Kovačiću u driblanju i pucanju na gol pridružile su se i antenine DJ -ice Tamara Loos i Ivana Mišerić.

Nakon treninga dečki su ostali i na malom druženju s petašima iz OŠ Grigor Vitez koji su oboružani mobitelima, papirima i kemijskim olovkama navalili na Dinamove igrače. Nogometaši su poslali jasnu poruku djeci da u školi nema mjesta nasilju.

– Bolje da su djeca u sportu, od njega se fizički i psihički mogu odmoriti te energiju ispucati na terenu – rekao je Mateo Kovačić.

– Svoje ću dijete odgajati kao što sam ja bio odgajan, da nauči vrijednosti iz kuće. Pazio bih s kim se druži, pričao bi s djetetom i pazio da nema problema – rekao je Josip Šimunić.

Duje Čop pozvao je klince iz Grigora Viteza i sve školarce da se prijave na natjčaj u kojem mogu osvojiti vrijedne instrumente za svoj školski bend. Sve što trebaju je snimiti video u kojem pjevaju neku od pjesama iz najboljeg glazbenog mix-a Antene Zagreb te video uploadati na Anteninu facebook stranicu.

Linker
29. travanj 2024 00:22