IZNENAĐENJE U PONOĆ

Indira proslavila 40. rođendan pred prepunim Bundekom

Pred prepunim Bundekom Indira Vladić proslavila je 40. rođendan. Colonia je sinoć imala koncert na Bundekfestu, a točno u ponoć na pozornicu je istrčao voditelj Dalibor Petko. Na Indirino iznenađenje Petko je pozvao cijeli Bundek da joj uglas otpjevaju ‘sretan rodjendan’.

– Vi niste normalni. Volim vas najviše na svijetu – rekla je raznježena pjevačica dok je publika vikala ‘Ira mi te volimo’. Posebno ju je nasmijalo što je na video zidu pisalo ‘Sretan 18. rodjendan’, baš kao i na torti koja joj je stigla na pozornicu.

Colonia je sinoć s publikom u glas otpjevala sve svoje najveće hitove, od ‘Oduzimaš mi dah’, ‘Ti da bu di bu da’, ‘Tako ti je mali moj’ do ‘Hladne sobe’. Prije Colonie, publika je uživala u koncertu klape Cambi. Velikim gromoglasnim pljeskom uz prve taktove velikog hita ‘Kriva karta’ publika je sinoć na prepunom Bundekfestu dočekala klapu Cambi.

– Dobra večer Zagrebe, samo zbog Vas večeras smo ovdje na Bundekfestu. Pred nama je jedna lijepa večer u kojoj ćemo svi uživati i nadamo se opravdati Vaša očekivanja – ovim riječima članovi klape Cambi pozdravili su mnogobrojnu publiku.

Linker
10. travanj 2024 01:59