TRN U OKU

Indirin dekolte preraskošan za Youtube

Video spot za pjesmu Ljubavnici Sinova Ravnice i grupe Colonia, čija je premijera bila prije tri dana, uklonjen je s Youtube kanala, a sumnja se da je dekolte pjevačice Indire Vladić bio preraskošan za taj videoservis.

S Youtube kanala na kojem je spomenuti video spot u samo dva dana prikupio više od 90.000 pogleda, tvrde da je zapis uklonjen jer je sadržaj kršio ‘Uvjete pružanja usluge’ – a odgovor na pitanje što su točno prekršili još čekaju u Colonijinoj izdavačkoj kući Menart.

Jedan od najčešćih razlooga ‘skidanja’ videozapisa je kršenje autorskih prava – što ovaj put, ističu u Menartu, nije slučaj ili eksplicitan sadržaj i golotinja. Spot su u međuvremenu ponovno postavili na Youtube.

Nakon što svoj novi video na Youtube kanalu ni sama nije mogla pronaći, Indira se osvrnula na cijeli događaj:

– Ostala sam doslovno paf! U današnje vrijeme, kada se more svjetskih izvođačica poput Rihanne, Miley Cirus, Madonne i mnogih drugih eksponiraju daleko više i intimnije od mene u ovom videu, malo je neobično ovakvo što doživjeti… S jedne strane, i nažalost, to dokazuje da smo još uvijek daleko od zapada, ali i da nas kao izvođače ljudi očito temeljito prate (haha) – rekla je Indira u svom stilu.

http://youtu.be/QTDVinfJtoI

Linker
19. travanj 2024 17:17