MANEKENSKI PAR

Iris Cekuš - vjenčanje i beba

Zagrebačka manekenka Iris Cekuš (26) ne­­malo se iznenadila kad je na godišnjicu ve­ze od svog dečka, brazilskog manekena Pedra Soltza (27), dobila plastični vjenčani prsten. Iako je sve ostalo bilo “po propisu” – romantičan trenutak na terasi milanskog restorana Just Cavalli, a muškarac njezina života na koljenima – ipak joj se nekako činilo da bi joj uz njezino “da” na ruci trebao zasjati pravi prsten.

Što mu je i dala do znanja. Ali budući mladoženja nije se previše uznemirio. Bilo mu je najvažnije da je Iris pristala, a sve ostalo dalje shvatio je kao dobru zabavu. – Na večer me odveo u japanski res­toran Finger i skoro sam umrla od smijeha kad sam vidjela Damianijev prsten od bijelog zlata s dijamantom na tanjuru između dva srca od tune tartara – kaže ma­nekenka među čijim su najunosnijim poslovima kampanje za rublje Emporio Armani, Armani Jeans, Deborah ruž za usne i za vodu Vitasnelle. – Ali osim što je vrlo romantičan, Pedro je prepun iznenađenja.

Brazilskog manekena koji je karijeru izgradio na TV reklamama za Gillete, koz­metiku Nivea i šampone L’Oreal i Head&Shoulders, Iris je upoznala lani u svibnju na zajedničkom snimanju TV reklame za liker brancamenta. Bila je to ljubav na prvi pogled, a nakon dva mjeseca veze uselili su se u zajednički stan u Milanu. Pedrova prosidba Iris nije previše iznenadila, jer je pet mjeseci trudna, ali kako o tome nisu razgovarali, nije znala kad će se taj magični trenutak dogoditi.

– Oboje smo jako sretni što ćemo uskoro postati roditelji, ali u isto smo vrijeme i zaokupljeni poslom pa nismo stigli razmišljali o vjenčanju – kaže Iris. – Prije mjesec dana na Bahamima sam snimila kampanju za kremu za sunčanje, a s Pedrom planiram u Milanu snimiti i kampanju za dječja kolica inglesina. Kad to obavimo, možemo planirati gdje bi bilo lijepo razmijeniti bračne zavjete. Moja je želja da to bude na Maldivima ili Sejšelima, a da feštu za obitelj i prijatelje napravimo nakon povratka s romantičnog putovanja.

Marijana Marinović

Linker
03. travanj 2024 14:06