TEŠKI DANI

Iscrpljen Mate Mišo Kovač vratio se u bolnicu

Kralj hrvatske estrade Mate Mišo Kovač (70) prošli tjedan je, nakon mjesec dana boravka po raznim zagrebačkim bolnicama te dugotrajnog oporavka od srčanog udara, napokon došao doma. Ipak, sreća za njegovu obitelj, suprugu Lidiju i kćer Ivanu (33) kratko je trajala.

– Mišo je loše. Ponovo je u bolnici – kazala je za Jutarnji list sinoć oko ponoći njegova vjerna supruga Lidija s kojom je legendarni pjevač u subotu, samo pet dana nakon što je izašao iz bolnice u koju je dospio nakon pretrpljenog infarkta na hitnu operaciju tijekom koje su mu kardiokirurzi na srce ugradili tri premosnice, proslavio svoj sedamdeseti rođendan.

IVANA KOVAČ: Moja agonija zbog tate

Ni Miši ni Lidiji nije bilo do velikog slavlja. Jer, premda su liječnici na kontrolnom pregledu ustanovili kako je njegovo stanje nakon operacije uredno, cijelog se vikenda pjevač tužio na bolove, opću iscrpljenost, gubitak apetita i probavne smetnje.

Stoga je u nedjelju navečer u pratnji supruge otišao na kontrolu u bolnicu, a premda su naredne kontrole bile zakazane za utorak ujutro, Mišo je u danas procijenio da jednostavno nema snage i odlučio se vratiti u bolnicu .

Liječnici na zagrebačkom KBC Rebro procjenjuju da će legendu njegovati sljedećih tjedan dana, tijekom kojih će ga nastojati što više ojačati i vratiti mu apetit, jer Mišo posljednjih dana gotovo ništa nije jeo, neslužbeno se doznaje. Potom bi karizmatični glazbenik izravno iz bolnice trebao otići u toplice na višetjednu rehabilitaciju. Izvorni tekst pročitajte u Jutarnjem listu.

Linker
28. travanj 2024 22:47