POSEBNA PRILIKA ZA ČITATELJICE GLORIJE

Iskoristite jedinstvenu priliku i postanite Liftactiv Supreme ambasadorica

Liftactiv Supreme revolucionarna je Anti Age generacija proizvoda koja nudi viziju progresivne njege protiv bora i znakova starenja, a čitateljice Glorije imaju jedinstvenu priliku da ju na svojoj koži testiraju.

Vichy je predstavio novi proizvod koji uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi: trenutno pruža dojam zaglađene i ujednačene površine kože, tijekom dana pruža svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te dugoročno djeluje protiv bora i gubitka čvrstoće kože – a posebnu priliku isprobati ovaj inovativan proizvod imat će 40 sretnih čitateljica Glorije.

U sklopu ekskluzivne suradnje Vichyja i Glorije 40 naših čitateljica osvojiti će vrijednu nagradu i testirati novi Vichy – pozivamo stoga sve zainteresirane dame da se prijave i uđu u izbor 40 sretnih natjecateljica koje će testirati Liftactiv Supreme.

3 najsretnije među odabranih 40 čitateljica posebno ćemo nagraditi – osvojiti će mogućnost postati ambasadorice Liftactiv Supreme-a i podijeliti svoje iskustvo i dojmove sa svim čitateljicama Gloria portala i časopisa.

Kako? Ekskluzivno za 3 najsretnije čitateljice, organizirat ćemo fotografiranje i prenijeti njihove priče na našim web stranicama i u časopisu Gloria krajem 3.mjeseca.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se putem KONTAKT FORME do 22. veljače.

Do 25. veljače 4o odabranih kandidaktinja primit će kremu za testiranje te se od njih očekuje da se do 6. ožujka ispune upitnik sa svojim dojmovima i iskustvima.

Nakon toga Vicky će odabrati i 3 najsretnije čitateljice koje će zablistati kao Liftactiv Supreme ambasadorce.

Kontakt forma za prijavu

LIFTACTIV SUPREME nova je vizija njege protiv starenja koja se sastoji od jedinstvenih aktivnih sastojaka ramnoze (5% koncentracija) i neohesperidina (2% koncentracija), udruženih s ekskluzivnom Vichy tehnologijom Day-Proof koju sačinjavaju adenosine i kofein. Svi ovi aktivni sastojci zajedno djeluju na kakvoću kože te dugoročno djeluje protiv bora.

Izazov novog proizvoda Liftactiv Supreme i nove tehnologije jest jačati otpornost kože protiv dnevnih »opterećenja« s ciljem boljeg sprječavanja trajnih znakova starenja.

Formula proizvoda Liftactiv Supreme obogaćena je i tehnologijom optičkog 3D-poboljšavanja koja na pogled i na dodir preoblikuje površinu kože. Takvu 3D-senzorijalnost osigurava kombinacija prekrivajućih čestica, matiranog pudera i bijelih mikro-kuglica koji u trenu zaglađuju površinu kože i daju joj sjaj. Matirane mikro-sfere s finim bijelim bisernim prahom brišu nepravilnosti te je ten kože pritom matiran i ujednačen. Ova jedinstvena formula omogućuje baršunasti osjećaj kože, a teksture bogate na dodir pružaju dugotrajni osjećaj ugode.

%CODE1%

Linker
25. travanj 2024 06:30