DARIAN KALEMBER

Iskusni dvogodišnji maneken

Iako još nije navršio dvije godine, Darian Kalember prošle je subote prvi put prošetao modnom pistom. Sinčić violončelistice Ane Rucner (25) i pjevača Vlade Kalembera (55), koji je zajedno s dvogodišnjom ‘kolegicom’ Ewom, kćeri TV voditeljice Uršule Tolj, potkraj ožujka postao zaštitno lice dječjih cipelica Valek – prošetao je svoje crvene cipelice po crvenom tepihu ispred dućana Valek u Ilici.

– Čekala sam na znak voditelja revije da povedem Dariana, no on je krenuo bez mene i zaustavio se ispred fotografa, pozirajući im kao da to radi svaki dan. Ni Vlado, koji je iz publike videokamerom bilježio Darianov nastup, nije mogao povjerovati da je naš sinčić‘odradio’ svoju prvu reviju bez ičije pomoći – govori Ana Rucner.

No, Darianu to nije bio prvi profesionalno odrađen nastup: ove je godine, naime, imao čak dva snimanja. Prije mjesec dana snimio je katalog za Valek cipelice, a u siječnju spot za kozmetičku liniju HiPP. Na snimanju mu se, doduše, prispavalo, pa je tim od dvadeset ljudi morao pričekati nekoliko sati da se mali maneken naspava.

– Probudio se oko tri popodne te je otprve snimio svoj dio. Da je i u jednom trenutku zaplakao, od snimanja ne bi bilo ništa jer ga nikad ne bih izvrgnula stresu i neugodnosti zbog TV reklama, koliko god bile unosne – govori violončelistica. Vlado Kalember dao je ‘blagoslov’ za Darianovo pojavljivanje u reklamama samo dok to maleni doživljava kao igru. S druge strane, njihov je sinčić kao Valekovo zaštitno lice ‘zaradio’ cipelice izrađene po mjeri dokle god ih bude htio nositi.

Tanja Vučičević

Linker
26. travanj 2024 04:43