GLORIJIN ŽIRI

Ištvan Varga ocjenjuje plesne parove

Jako sam zadovoljan onim što sam sinoć vidio. Svi plesni parovi bili su dobri a ovo je tek početak. Za tri do tri četiri tjedna pokazat će se u pravom svjetlu – izjavio je plesač Ištvan Varga kojeg ove sezone, zbog priprema za tri svjetska natjecanja ali i učenja za osam preostalih ispita na Ekonomskom fakultetu, nećemo vidjeti u HTV-ovom showu Ples sa zvijezdama. Evo kako je Ištvan ocijenio parove:

SANJA DOLEŽAL I HRVOJE KRAŠEVAC Prvi ples u prvoj emisiji – psihološki najteže za odraditi. Pohvalio bih koreografiju ali i par koji je tokom cijelog plesa zadržao dobar ritam. Sanja je bila vrlo prirodna i opuštena a sugerirao bih da malo popravi držanje. Mislim da će ovaj par biti iznenađenje showa.

BOJAN JAMBROŠIĆ I MARTINA BASTIĆ Ritmički lijepo, dobro odrađeni pokreti, jedino što mi se čini da je Bojan bio mrvicu statičan. Latinoamerički plesovi su teški za prvi nastup jer se u četiri tjedna pripreme ne može puno naučiti. Od Bojana očekujem da će zasjati u drugoj ili trećoj emisiji.

NERA STIPIČEVIĆ I DAMIR HORVARINČIĆ Za Neru bih rekao da je „nebrušeni dijamant“ i imam jako visoka očekivanja u njenom slučaju što je ona već prvim nastupom i opravdala. Prekrasno držanje, atraktivna koreografija – sve u svemu odličan nastup a potkralo joj se par sitnih grešaka. Vjerujem da će Nera pokazati svoje kvalitete kada dođu zahtjevniji plesovi.

IVANA BRKLAJČIĆ I MARKO HERCEG Ivana je za sinoćnji nastup dala dušu i tijelo, no na njoj se od svih natjecatelja vidjela najveća trema. Ona je bivša sportašica, ima odlično postavljeno tijelo, navikla je na velike napore i odricanja, tako da vjerujem da će u idućim epizodama biti puno bolja.

ZIJAD GRAČIĆ I TIHANA DEVČIĆ Ne znam koliko mogu biti objektivan u slučaju ovog para, jer Tihana je moja bivša plesna partnerica, s kojom sam u paru plesao punih 11 godina. Najprije bih pohvalio njezinu koreografiju a i to što se prvi put u showu izabrana domaća skladba. Ritmički jako lijepo izvedeno, tehnički korektno i što me posebno veseli – vrlo šarmantno.

PETAR VLAHOV I ANA DOMIŠLJANOVIĆ Mislim da se Petar preplašio, da je trema odradila svoje i da će sve leći na svoje kad se opusti i bude siguran u sebe.

HRVOJE RUPČIĆ I MARIJA STOŠIĆ Pohvaljujem koreografiju koja je bila dosta komplicirana i Hrvoja koji je sve to dobro izveo. Važno je da zaliječi koljeno. Od njega očekujem da će zasjati u latino plesovima.

MILA HORVAT Mila je zaista ugodno iznenađenje – sigurna u sebe i s pravom dozom seksepila. Vidim ju vrlo visoko.

PROČITAJTE VIŠE: Pogledajte prvi nastup novih parova u Plesu sa zvijezdama Petar Vlahov: Trema nije zaslužna za loše ocjene

Linker
27. travanj 2024 14:50