PRED OGLEDALOM

Iva Mihalić: Lako je odglumiti poljubac sa ženom

Iva Mihalić (27), koja u TV serijalu ‘Nedjeljom ujutro, subotom navečer’ glumi mladu Slovenku zaljubljenu u glavni ženski lik.

– Neugodnije mi je skinuti se pred kamerama, nego odglumiti strastveni poljubac sa ženom – kaže Iva, koju su priznanja poput Nagrade hrvatskog glumišta i Zlatne arene za sporednu ulogu u filmu ‘Ćaća’, svrstala među zvijezde mlađe generacije, iako je zapravo vrlo jednostavna djevojka. Pred ogledalom, kaže, provodi petnaestak minuta dnevno, ‘tek koliko mi treba da operem zube i eventualno se našminkam’.

MODA Volim tamnu odjeću, modni brendovi mi nisu važni, ali cijenim kvalitetu. Jedna od najzamornijih aktivnosti mi je odlazak u shopping, pogotovo kad nešto ciljano tražim, ali zato rado obilazim buvljake. Ponekad prodaju starih stvari organiziramo u stanovima, ali to se više svodi na druženje nego na kupovanje. Sajam antikviteta na Britancu isto zna biti zgodno mjesto za kupnju nakita i accessoiresa.

KOSA Ja sam tip za jednostavne frizure i stoga se najbolje osjećam s raspuštenom kosom na koju zbog sjaja stavljam preljev u srodnoj boji. Ne koristim ni lakove ni gelove, ponekad stavim arganovo ulje i bitno mi je da imam dobar šampon i dobar regenerator.

KOŽA Imam osjetljivu i suhu kožu tako da moram paziti što koristim, a najviše mi odgovaraju preparati na bazi termalne vode ili od biljnih sastojaka – Nuxe, La Roche Posay, Skincode i Uriage. Sama si radim pilinge, i to u vlastitoj kuhinji. Lice umivam tekućim sapunom i osvježavam tonikom, a od dekorativne kozmetike najčešće koristim samo maskaru, rumenilo i crveni ruž ili ruž boje mesa.

ŽIVOTNE RADOSTI Odmaram se, gledam filmove, čitam knjige, družim se s prijateljima, preuređujem namještaj, šećem, kuham… I jako volim ići u kino. Nemam nekih glumačkih uzora, ali uvijek me iznova fascinira Isabelle Huppert.

DOBRA LINIJA Uživam u vježbanju, stoga idem na jogu, puno hodam, a kada je lijepo vrijeme, vozim bicikl. Proljeće i ljeto najdraža su mi godišnja doba jer je priroda budna i tjera me da se aktiviram. Ne držim se nikakvih prehrambenih režima i jedem ono za čim imam potrebu – sve osim grickalica.

Klara Glavač

Linker
25. travanj 2024 17:16