PRED OGLEDALOM

Ivana Banfić: Volim mirisati na more i sol

Na hrvatskoj estradi vjerojatno nema osobe koja živi zdravije od pjevačice Ivana Banfić (43), koja jede organski uzgojeno povrće iz vlastitog vrta, svaki dan vježba i čak vodi treninge fitnessa. Zahvaljujući tome, tijelo joj je u savršenoj formi, a koža lica napeta kao u mlade djevojke, što je posvjedočio i nedavno promoviran spot za novu pjesmu ‘Izgužvana svila’.

LJETO JE MOJE DOBA Ključni komad garderobe za ovo ljeto, koje cu provesti u vlastitom fitness kampu u Pakoštanima, jest dobar badić. Pronašla sam ga u asortimanu Lisce i baš je po mojem ukusu – jednostavnog kroja i mornarskog uzorka. Ljeto je i inače moje godišnje doba: uživam u laganim i ugodnim tkaninama, a navečer u kratkim haljinama sa šljokicama, kakve ima modni brend Sherri Hill. Što se cipela tiče, važno mi je da su udobne, a opet seksi – poput sandala kakve nose profesionalne plesačice.

KRALJICA STILA Kraljica stila za mene je Madonna, još otkako se osamdesetih pojavila na glazbenoj sceni. Sve mi se kod nje sviđa – modne kombinacije, životna energija, a posebno to što predano trenira i radi na tijelu. Djelomično je i ona razlog zbog kojeg sam se počela baviti fitnessom.

ČOKOLADNA PUT Izrazito sam tamnoputa, što ne zahtijeva mnogo šminke: treba mi samo maskara (moj izbor je Diorshow) te sjajilo u prirodnoj boji usana. Ljeti preplanulu put volim istaknuti svjetlijim pramenovima, a kosu inače njegujem preparatima Macadamia, na bazi istoimene biljke koja raste u Australiji i čije se ulje koristi u kozmetičkoj industriji kao snažan antioksidans.

MIRIS LJETA Ljeti volim mirisati na more i sol, a ako već koristim parfem, bitno mi je da je svjež i lagan. Zimski mirisi moraju imati notu cimeta pa mi je jedan od najdražih – Givenchy Very Irresistible.

Dolores Tolić Foto: Saša Burić

Linker
26. travanj 2024 13:47