NA DVA KOTAČA

Ivana Kovač - s dečkom u avanturi života

Pjevačica iz Zagreba postala je uz svog dečka Elvira Hasanhodžiića zaljubljenica u lude vožnje i bajkerski život, a zajedno su krenuli i u avanturu života: put u Rim, na veliku četverodnevnu proslavu 110 godina postojanja harley-davidsona.

– Otkad je moj Elvir prije godinu dana kupio harley-davidson, totalno sam se zaljubila u lude vožnje i bajkerski život. Bit će to nezaboravna avantura jer se očekuje čak 500.000 motorista iz cijelog svijeta – kaže pjevačica Ivana Kovač (35), kojoj će to biti prvo dulje putovanje s dečkom Elvirom Hasanhodžićem (28), inženjerom radiologije rodom iz Vodica.

Iako su u vezi već sedam godina, dosad su zajedno putovali samo poslovno, i to na dan ili dva, kad bi je Elvir pratio na gaže, tako da na ovaj put gledaju kao na romantičan bijeg od svakodnevice.

Kristinka Šćavina Foto: Mario Kučera

Pročitali ste skraćeni oblik teksta. Sve o velikoj avanturi Ivane Kovač te reakciji njezinog oca, Miše Kovača kad mu je rekla da ide na više od 1000 kilometara dug put motorom potražite u tiskanom izdanju Glorije (br.963.)

Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
15. travanj 2024 13:51