ŽRTVE PLJAČKE

Ivana Nobilo i Tony Cetinski: Angažirali zaštitare

Bračni par Tony Cetinski i Ivana Nobilo jučer su bili žrtve drskih provalnika, koji su iz njihove obiteljske kuće u zagrebačkom naselju Lučko odnijeli nekoliko skupocjenih muških ručnih satova i nešto novca, objavljeno je u Jutarnjem listu.

Prema podacima kojima je jučer raspolagao zagrebački MUP, provalnici su u kuću ušli u srijedu između 6.30 i 14.15 sati kroz prozor, a nitko od stanara iz obližnjih kuća zlikovce nije primijetio.

Ukupna šteta nakon krađe u obiteljskoj kući, koja je od jučer pod nadzorom, procijenjena je na nekoliko stotina tisuća kuna, odnosno nešto manje od pola milijuna.

Poznati pjevač i njegova supruga još jučer su radi sigurnosti obitelji angažirali zaštitara tvrtke Sokol Marić, a na provalu nisu imali komentara. Iako se Tony i Ivana koriste kućom u ulici Rožmanka u Lučkom, ona je u vlasništvu njezine majke Jadranke Nobilo, bivše supruge poznatog zagrebačkog odvjetnika i Ivanina oca, Ante Nobila. U kuću su jučer stigli i dostavljači, koji su dovezli krevet i madrac koje je pjevač naručio još prije provale, no nije poznato je li se obitelj tada također nalazila u opljačkanom domu.

Martina Kuterovac/ Jutarnji list

Linker
29. travanj 2024 05:20