ARHIVA
SVESTRANA GLUMICA

Ivana Roščić: Pripremam punk album

Prvi kazališni nastup u rodnom Splitu Ivani Roščić (32) donio je nagradu Marul za najbolje glumačko ostvarenje. Riječ je o predstavi ‘Mrzim istinu’ redatelja Olivera Frljića , koja je također nagrađena na 22. Marulićevim danima, baš kao i Ivanin glumački partner Rakan Rushaidat.

Kako ste proslavili osvojenu nagradu? – Nisam od nekih slavlja, ali sam napravila iznimku i otišla na večeru s članovima obitelji. I malo sam se družila s kolegama na koktelu u splitskom HNK.

U čemu je tajna uspješne suradnje s redateljem Oliverom Frljićem? – Nema tajne. Poznajemo se još od akademije i uvijek sa zadovoljstvom surađujemo. Glumila sam u četiri njegove predstave, a sigurna sam da će ih biti još.

Kako napreduje vaša glazbena karijera s bendom Luni Megumi? – Održavamo koncerte, a planiramo snimiti i album. Punk-rock bend Luni Megumi, u kojem sam pjevačica, okupila sam prije godinu dana, a u njemu sviraju redatelj Danilo Šerbedžija i glumci Goran Bogdan i Jadran Puharić.

Nakon putovanja konjskom zapregom po Albaniji, koja vam je sljedeća avantura? – Uvijek se sve dogodi spontano, ali svakako bih voljela otputovati na Istok i vidjeti Kinu, Indoneziju, Japan, Mongoliju, Indiju….

Marijana Marinović

Linker
28. travanj 2024 20:49