PRED OGLEDALOM

Ivana Roščić - prirodno lijepa

Premda joj je 31 godina, glumica Ivana Roščić izgleda poput djevojčice: dijelom je to zasluga njenog mladenačkog stila, a dijelom i genetike. Čvrsto i glatko lice bez bora, iskričav pogled, pune usnice – dar su prirode, a ne estetskih filera ili sofisticiranih kozmetičkih tretmana.

Članica ansambla zagrebačkog kazališta ‘Gavella’ obožava putovanja pa je tako slobodne dane za Novu godinu odlučila provesti u Portugalu.

S čime se najčešće vraćate s putovanja? – Najviše me zanimaju ljudi, svakodnevni život, hrana, a ponekad kupim i neku haljinu, šešir ili kapu. Nedavno sam u Provansi kupila dvije haljine iz četrdesetih godina, ali za njih mi ovdje nedostaje glamurozni crveni tepih.

Što od kozmetike uvijek nosite sa sobom? – Labello, becutan, vlažne maramice i ruž za usne.

Koji vam je omiljeni kozmetički preparat? – Obožavam crvene ruževe. Kako moji prijatelji znaju da ih volim, često mi ih daruju. Od prijateljice iz Londona dobila sam prirodnu crvenu tinkturu od ruže. Fino miriše i blaga je, ostavlja nježan trag na koži, pa je koristim samo danju.

Koliko vremena trošite na šminkanje prije večernjeg izlaska? – Vrlo malo. Volim prirodan izgled i moja šminka je vrlo jednostavna. Uglavnom su to maskara i ruž, a ponekad na večer nanesem puder. No, sviđa mi se kad dođem u ruke profesionalnog vizažista koji me make-upom preobrazi, kao što volim vidjeti dobro našminkane žene.

Za koji preparat ste dosad dali najviše novca? – Baš za puder, Kanebo Sensai, koji sam kupila po preporuci jer mi se na licu pojavila alergija.

A čije proizvode najčešće kupujete? – Chanel kozmetiku. Sviđaju mi se njihovi ruževi, kreme, ali i pakiranje, kao i cijela priča francuskog šika, koji ta tvrtka utjelovljuje.

Često mijenjate frizuru i boju kose. Jeste li našli idealnu kombinaciju? – Iako sam prirodno svjetlokosa, a bila sam i crvena i tamnosmeđa, sada mi se najviše sviđa ova, kestenjasta nijansa.

Ines Stipetić

Linker
25. travanj 2024 03:30