JLP
MET GALA

Iza kulisa Met Gale - opuštene zvjezdane fotografije

Na netom održanoj Met Gali u New Yorku mnoge svjetske zvijezde plijenile su pažnju svojim toaletama pritom izgledajući savršeno pozirajući mnogobrojnim fotografima.

No, kada nisu u pozama za slikanje, već kada ih fotoobjektivi i kamere ulove u njihovom prirodnom ponašanju, obično nastaju najzanimljivije zvjezdane fotografije.

Pri dolasku i odlasku s ovog prestižnog događaja koji je organizirala urednica američkog Voguea Anna Wintour (64) neke zvijezde uspjele su dobro zabaviti prisutne, što namjerno što slučajno.

Vrckava glumica Anne Hathaway (31) tako se poigrala svojim crnim šalom i zaplesala na stepenicama Metropolitan muzeja na oduševljenje fotoreportera i svih prisutnih, Hayden Panettiere (24), zaručnica Vladimira Klička, posrnula je na spektakularnim crvenim stepenicama i pala “u stilu Jennifer Lawrence” kako su to odmah opisali američki mediji.

Gisele Bundchen (33) na odlasku je obožavateljima mahala torbicom, a i šminka joj se već bila istopila. Beyonce (32) i Jay Z (44), kao ni Rihanna (26) nisu se odvajali od svojih tjelohranitelja, a Kristen Stewart (24) za after party presvukla se u krajnje ležernu kombinaciju.

Pogledajte galeriju!

Foto: JLP

Linker
24. travanj 2024 13:34