George Clooney
 Sipa/Cropix / SIPA
NAJPOZNATIJI SVJETSKI NEŽENJA

Izjave Georgea Clooneyja o vezama i braku

Najpoznatiji svjetski neženja spreman je razmijeniti zavjete s odvjetnicom Amal Alamuddin (36) s kojom je u vezi od prošle godine, potvrdio je izvor za People i zbog toga donosimo nekoliko glumčevih izjava o vezama i braku.

George Clooney (52) bio je u braku s glumicom Taliom Balsam (55) od 1989. do 1993. godine, a nakon njihovog razvoda nije mnogo govorio o svom privatnom životu. Njegove izjave o braku i vezama uvijek su bile kratke i jasne – brak nije nešto što on trenutno traži.

– Brak? Tko zna. Bio sam u braku, ali ga sada ne tražim. Stvari se uvijek mogu promijeniti, ali trenutno ne dolazi u obzir. Istina je da sam sretan – rekao je slavni glumac 2006. godine za časopis People u kojem je otkrio i da ne planira imati djecu:

– To je najveća odgovornost koju imaš i ne smije se olako shvatiti. Ja se ne vidim kao otac, ali sve se s vremenom u mojem životu promijenilo.

George je otkrio i da mu je kod žene najvažniji smisao za humor.

– Svi to kažu, ali meni je stvarno na prvom mjestu smisao za humor. To je najprivlačnije na ženi i prva stvar koju primijetim – izjavio je glumac.

Tri godine kasnije za Daily Mirror priznao je da je bio i u lošim vezama:

– Bio sam u odličnim vezama i u onima manje dobrim. Bio sam u vezama u kojima sam bio jako usamljen. To što si s nekim ne znači da si sretan i potpun – objasno je George.

Prije dvije godine priznao je da ne priča o braku jer ne razmišlja o njemu i da je sretan jer je njegov privatan život privatan.

Za W Magazine prošle je godine rekao da još nije upoznao ljubav svog života, a ove godine stavio je zaručnički prsten na ruku odvjetnice za koju mnogi kažu da ga je osvojila jer su na istoj razini – ona nije netko u potrazi za slavom, tko stremi u svijet showbusinessa već je savršeno zadovoljna u svom svijetu i svojom odvjetničkom karijerom.

Linker
22. travanj 2024 14:09