NAGRADNA IGRA

Izvučeni dobitnici majica iz filma 'Ljubav na daljinu'

Kad se Erin i Garrett spoje, njihova je namjera zajedno provesti nekoliko zabavnih i živahnih tjedana prije no što se ona vrati na fakultet u San Francisco i on ostane u New Yorku. No u trenutku kada se Erin treba ukrcati na avion, oni oboje shvaćaju da su jedno za drugo razvili dublje osjećaje i da ne žele da to što imaju završi. Stoga odlučuju isprobati ljubav na daljinu.

Kratki je to opis zapleta romantične komedije “Ljubav na daljinu” u kojoj glavne uloge imaju Drew Barrymore i njezin dečko Justin Long.

– Priča mi se svidjela zato što je imala dosta humora i bila je seksi, ali i vrlo emotivna. Nisam mogla prestati razmišljati o ovim likovima i zbilja mi je bilo stalo do toga zašto ili kako jesu ili nisu uspijevali riješiti svoje probleme. A mene uvijek zanima priča koja o problemima u vezama govori na vrlo komičan i suvremen način – kazala je Drew Barrymore o filmu koji se već može vidjeti u kinima.

Gloria i Blitz film&video poklanjaju majice za petoro najsretnijih čitatelja. Da bi osvojili nagradu potrebno je samo odgovoriti na jednostavno pitanje:

Nagradna igra je završena. Majicu su osvojili: Branka Blažinčić, Velika Gorica Katarina Vuraić, Marija Bistrica Tanja Cikoja, Makarska Samanta Kocijan, Belica Maja Vidan, Split

Čestitamo dobitnicima, koji će majicu dobiti na kućnu adresu, a svima ostalima želimo više sreće drugi put.

Linker
27. travanj 2024 13:00