NAGRADNA IGRA

Izvučeni dobitnici Nestle poklon paketa

Želite li se pravilno hraniti, najvažniji obrok bit će vam doručak. Ne samo da osigurava energiju potrebnu za početak dana i unos hranjivih tvari u organizam, već i pomaže u kontroli sitosti, održavanju zdrave težine, poboljšava pažnju, radni učinak i pamćenje. No važno je odabrati kvalitetne namirnice, stoga izaberite proizvode od cjelovitog zrna žitarica koji sadrže i prehrambena vlakna te neke minerale i vitamine.

Žitne pahuljice su praktična mješavina žitarica koje se obično konzumiraju za doručak. Uglavnom se sastoje od zobenih, pšeničnih i kukuruznih pahuljica, a ponekad su im dodani i orašasti plodovi, suho voće, med, začini ili čokolada. Visok udio prehrambenih vlakana, znatna količina prirodnih vitamina, malo masnoća i složeni ugljikohidrati čine žitarice idealnim odabirom za doručak modernih, zaposlenih ljudi te im osiguravaju dulji osjećaj sitosti, a bez odricanja od odličnog okusa.

Također, žitarice su izvor blagodati antioksidansa. Znanstvena istraživanja pokazuju da antioksidansi imaju dobar utjecaj na naše tijelo, te pomažu u sprečavanju i usporavanju određenih degenerativnih bolesti i starenja.

Dnevno serviranje NESTLÉ FITNESS FRUITS cjelovitih žitarica s mlijekom pruža važan doprinos antioksidansa vitamina E i selena. To su dvije vrste antioksidansa, koji u kombinaciji sa zdravom prehranom i zdravim stilom života, mogu pomoći zaštititi vaše tjelesne stanice.

Zato ukusne NESTLÉ FITNESS FRUITS cjelovite žitarice obogaćene vitaminom E i selenom pridonose vašem zdravlju!

Nestle i Gloria osigurali su poklon pakete za petoro sretnih čitatelja. U svakom poklon paketu nalaze se Fitness Fruits AOX 300g, Fitness Chocolate 300g, Fitness zdjelica, Zip It torbica, Fitness kemijska i Fitness letak, a da bi osvojili paket morate odgovoriti na jednostavno pitanje:

Nagradna igra je završena. Poklon pakete su osvojili: Helena Cikojević, Vladislavci Marija Horvat, Novska Valentina Jurakić, Ogulin Željka Leš, Velika Gorica Krešimir Mirosavljević, Podvinje

Čestitamo dobitnicima, koji će poklon pakete dobiti na kućnu adresu, a svima ostalima želimo više sreće drugi put.

Linker
27. travanj 2024 11:34