NAGRADNA IGRA: PLAN B

Izvučeni dobitnici za majice i kino ulaznice

Nakon godina izlaženja na spojeve Zoe (Jennifer Lopez) zaključuje kako je predugo čekala savršenog muškarca. Ustrajna u namjeri da postane majka, odlučuje to učiniti sama i dogovara termin u klinici za umjetnu oplodnju. No, istoga dana upoznaje Stana (Alex O’Loughlin) – muškarca koji bi, čini se, mogao biti “onaj pravi”. Trudeći se oko veze koja je u začetku i istovremeno pokušavajući sakriti prve znakove trudnoće, Zoe čini gomilu smiješnih pogrešaka čime Stanu odašilje zbunjujuće poruke. Kada mu objasni zbog čega se tako nepredvidivo ponaša, Stan postaje svjestan nesvakidašnje budućnosti njihove veze, no ipak odlučuje ostati uz Zoe.

Kratki je to opis romantične komedije “Plan B”, koja u hrvatska kina dolazi 6. svibnja. Film o trudnici Zoe ujedno označava veliki povratak Jennifer Lopez, koja je četiri godine pauzirala zbog svoje djece, a Continental film i Gloria vam omogućuju da ga među prvima pogledate.

Dijelimo 4×2 ulaznice za gledanjue filma u nedjelju, 9. 5. 2010., u zagrebačkom Movieplexu te 6 majica iz filma (možetebirati želite li mušku ili žensku). Da biste osvojili nagradu dovoljno je mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. odgovoriti na pitanje: Kako se zove suprug Jennifer Lopez?

Nagradna igra je završena. Čestitamo dobitnicima!

KINO ULAZNICE (mogu se podići 9. 5. na blagajni Movieplexa u Zagrebu): Ruszmira Tomasović, Jastrebarsko Iva Janošić, Zagreb Tanja Spačal, Velika Gorica Sara Perković, Zagreb

MAJICE (dobitnici dobivaju na kućnu adresu): Marica Mlinarić, Zagreb Liza Kuti, Bilje Ivan Jovinac, Valpovo Maja Vidan, Split Eva Matovina, Zagreb Pascal Pretner, Rijeka

Linker
30. travanj 2024 00:01