Goran Mehkek / CROPIX
EMOTIVAN MENTOR

Jacques Houdek: Nina i ja smo zajedno prošli teške trenutke

Mentor pobjednice The Voicea Nine Kraljić oglasio se porukom na Facebooku gdje se zahvalio svima na podršci, ali i odgovorio na poruku Tonyja Cetinskog koji je odmah nakon Ninine pobjede, uz to što je čestitao pobjednici, napisao i kako radije časno gubi nego nečasno pobjeđuje.

– Za sve vas koji brinete oko svega ružnog što pojedinci izjavljuju, kratko ću odgovoriti – ne pada mi na pamet komentirati kojekakve bedastoće. Ostati ću gospodin i profesionalac do kraja. Mi svojim ponašanjem i postupcima govorimo o sebi. Smatram da ste tijekom emisija jasno mogli vidjeti, a još više osjetiti kakav sam ja čovjek – glasi odgovor Jacquesa Houdeka.

Pjevač se zahvalio svome timu, ali i svojoj obitelji, ekipi, HRT-a, te svim kandidatima koji su bili u njegovom timu.

Posebno je zahvalio gledateljima koji su glasali za Ninu Kraljić i izabrali je kao Najljepši glas Hrvatske:

– Hvala od srca!!! Bez vaše podrške sve ovo ni u snu ne bi bilo moguće. Vi ste Ninu učinili pobjednicom, zbog vaših glasova ona je danas The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Presretan i preponosan! Čitam sve vaše poruke u inboxu. Ne stignem odgovoriti na sve odmah, ali svakako ću odgovoriti čim uhvatim malo vremena! Hvala vam, vaše me riječi ponekad ganu do suza, zaista mi puno znači sve što pišete – napisao je Jacques na svom Facebook profilu.

Goran Mehkek / CROPIX

– Bilo je doista puno izazova pred svima nama, nije bilo lako. Nina i ja smo zajedno s cijelim timom prošli zaista neke teške trenutke, osobito posljednjih nekoliko tjedana, ali smo na svaku pa i na onu najmanju negativu odlučili odgovoriti pozitivom! Vraćali smo ljubav, pružali smo ruku iako nam ponekad ni ljubav nije vraćena, ni ruka pružena natrag. Nikome ništa ne zamjeramo. Veselimo se i uživamo u nadasve čistoj, časnoj, poštenoj i premoćnoj pobjedi naše Nine Kraljić – kraljice glasa! Volimo te Nina i uz tebe smo uvijek – zaključio je svoju emotivnu poruku ponosni mentor pobjednice prvog hrvatskog The Voicea.

Goran Mehkek / CROPIX

Linker
19. travanj 2024 17:21