gloria.hr arhiva
PILATES I KIRURGIJA

Jane Seymour - vitka i seksi u 62. godini

Engleska glumica Jane Seymour (61) pokazala je jučer, tijekom premijere filma “Freeloaders” u Los Angelesu, da i u visokim godinama izgleda fantastično. Nevjerojatno vitku figuru nekadašnja Bond djevojka Solitaire iz filma “Živi i pusti umrijeti” i omiljena “Dr. Quinn – Žena vrač” utegla je u seksi crvenu haljinu Herve Leger i zapanjila okupljene.

Foto: AFP/CROPIX

Od uloge uz Rogera Moore 1973. protekla su desetljeća, no Jane bi, čini se, još uvijek mogla konkurirati modernim Bond djevojkama Olgi Kurylenko, Gemmi Arterton, Evi Green i Berenice Marlohe.

Formu Seymour održava višesatnim treniranjem u teretani te satovima pilatesa, ali je mladolik izgled postigla i uz pomoć estetske kirurgije, o čemu je otvoreno govorila. Dr. Quinn tako je podizala kapke, koristila Botoks i povećala grudi.

Foto: AFP/CROPIX

– Obavila sam to prije mnogo godina. Zamolili su me fotografi jer su imali puno posla oko retuširanja. Nije mi predstavljalo problem, pa sam već sljedećeg dana ručala vani – objasnila je Seymour.

Umetke u dojke stavila je pak prije 20 godina nezadovoljna njihovim izgledom nakon dojenja dvoje djece, Katherine i Seana koje ima iz trećeg od četiri braka.

– Nikad nisam imala veliko poprsje pa sam se šalila da će morati smisliti manje umetke za mene. Ali željela sam natrag njihov oblik. Odjeća bolje pristaje i izgledaju bolje. Bio je to dobar potez – govori Seymour te dodaje kako mogućnost faceliftinga ne želi odbaciti.

Foto: AFP/CROPIX

– Nikad ne reci nikad, ali upravo sam snimila film u kojem glumim baku, a za takvo što morate imati karakterno lice – kaže Jane Seymour.

Linker
29. travanj 2024 04:07