Janica Kostelić zablistala na premijeri filma o svojoj obitelji

Pročitajte cijeli članak:

Gnothi Seauton ili u prijevodu Spoznaj samoga sebe naziv je filma koji govori o obitelji Kostelić i njihovim vanserijskim dostignućima za koji je materijale pune 23 godine skupljao autor Bruno Kovačević.

Film je očekivano izazvao veliki interes, te se na premijeri u zagrebačkom Branimir centru pojavila cijela svita poznatih osoba. Čak ni premijer Milanović nije želio propustiti dokumentarac o čudesnoj obitelji Kostelić, a u kinu je sjedio do Ivice Kostelića i njegove supruge.

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Mnogo pažnje izazvao je i sam autor filma Bruno Kovačević koji je stigao u pratnji prijateljice koja je izazvala opću pomutnju svojim dekolteom.

No najviše iskrenih simpatija pokupila je Janica Kostelić, zvijezda filma, koja se inače jako rijetko pojavljuje u javnosti – s našom najtrofejnijom sportašicom svi su željei poćaskati, a dobila je i mnogo pohvala za svoj izgled.

Goran Mehkek/CROPIX

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Na premijeri je bila i Severina koja je film pogledala u društvu Andreje Čermak, Antonija Blaće te mnoga druga poznata lica iz hrvatskog javnog života.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
30. studeni 2022 08:03