Reuters/EPH
GILLIAN ANDERSON

Je li stiglo vrijeme da Jamesa Bonda zamijeni Jane Bond?

Nakon što je otkriveno da je britanski glumac Daniel Craig odbio snimiti još dva filma o popularnom britanskom tajnom agentu, pojavio se neočekivani kandidat, točnije kandidatkinja. Iako su se do sada najčešće spominjali Tom Hiddleston i Idris Elba, obožavatelji Jamesa Bonda i serijala “Dosjei X” odlučili su da je pravo vrijeme da njihova omiljena agentica Dana Scully zamijeni Jamesa i pokrenuli kampanju da Gillian Anderson postane Jane Bond.

Dosadašnji James Bond, Daniel Craig, odbio je 60 milijuna funti da agenta 007 utjelovi u još dva filmska nastavka, a otkako su obožavatelji franšize saznali da 48-godišnji glumac odlazi, glavno pitanje je tko će biti njegov nasljednik. Već godinama se kao jedan od glavnih kandidata spominje Idris Elba, ali sada su mu se pridružili i Tom Hiddleston, zvijezda TV serijala “Night Manager” te irski glumac Aidan Turner.

Ipak, dečki nisu jedini kandidati za ulogu, barem što se tiče publike. Mnoge je iznenadio poziv obožavatelja putem društvenih mreža i zaključak kako je pravo vrijeme da tajni agent postane agentica. Ideju je objeručke prihvatila i sama Gillian Anderson koja je na svom Twitter profilu podijelila i poster na kojem pozira kao popularni agent, a njezina objava prikupila je više od 25 tisuća lajkova. Gillian je nedavno priznala da je to ujedno i najbolji trač koji je ikad čula o sebi te da bi zapravo stvarno voljela kada bi to postala istina.

Zvijezda popularnog TV serijala “Dosjei X” nije jedina žena koja je pokazala interes da postane novi Bond. Priyanka Chopra, najpoznatija po ulozi agentice u serijalu “Quantico”, otkrila je kako joj često govore kako bi bila odlična Bond djevojka, ali njoj ta ideja nije uopće primamljiva jer bi radije bila upravo novi Bond.

Presenter Priyanka Chopra arrives at the 88th Academy Awards in Hollywood, California February 28, 2016.  REUTERS/Lucy Nicholson
Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH
Linker
15. travanj 2024 20:00