PR
ALBUM 'COLORS'

Jedinstvena glazbena priča životnih partnera

Svestrani glazbenici i životni partneri već više od dvije godine stvaraju jedinstvenu glazbenu priču pod imenom Mr.Lee & IvaneSky, a sada su svoje pjesme, većinom nastale kao glazba za filmove i kazališne predstave, objedinili na albumu “Colors”.

Iza jedinstvenog glazbeno-scenskog projekta stoje Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, dugogodišnji glazbenici koji će svoj upravo objavljeni album predstaviti 22. travnja ekskluzivnim koncertom u ZKM-u.

Album “Colors” donosi 10 pjesama od kojih je većina inspirirana i nastala kao glazba za filmove i predstave. Na albumu su novo live čitanje pjesme “Last Words” te “Saddle in the Cold” iz nagrađivane filmske adaptacije “Kauboja”, pjesme “Nije dobro” i “Happiness” iz predstave “Živjet ćemo boje” Senke Bulić, te pjesma “Tears” inspirirana filmom “Belladonna”.

PR

Osim Mrleta i Ivanke, na albumu su sudjelovali brojni drugi glazbenici poput gitarista Vlade Simcicha Vave i Dražena Baljaka te bubnjara Ivana Bojčića Bina koji čine jezgru benda, a ostvarena je suranja i s Matijom Dedićem, Darkom Jurkovićem Charliejem, Bobom Grujičićem, Ivanom Valušekom, Reneom Mazurkijevićem i drugima.

Album će biti promoviran na pozornici Zagrebačkog kazališta mladih, kojom će, osim Mrleta i Ivanke, prodefilirati i njihovi brojni gosti, a samo za ovu prigodu MrLee & IvaneSky neke od pjesama iz predstave “Živjet ćemo bolje” izvest će uz pratnju manjeg orkestra.

Ulaznice za koncert po cijeni od 80 kuna moći će se kupiti na blagajni ZKM-a i na www.ulaznice.hr.

Linker
28. travanj 2024 21:41