GALAHAD CLARK

Jedne cipele za zdravlje, druge za seks

Galahad Clark (34) vlasnik je engleskog brenda Terra Plana, čije se cipele od prirodnih materijala odnedavno mogu kupiti i u Zagrebu po cijeni od 700 do 3500 kuna. Pripadnik sedme generacije poznate engleske ‘postolarske’ obitelji (Clarks cipele prodaju se diljem svijeta) pokrenuo je i brend United Nude te patentirao nekoliko revolucionarnih tehnologija u proizvodnji obuće.

Po čemu su vaše cipele posebne? – Ekološki modeli iz linije Terra Plana izrađeni su od prirodnih materijala, potplati od gume, a boja za kožu je na biljnoj bazi. Koristimo vrlo malo ljepila, u proizvodnji muških cipela čak nimalo – sve je šivano.

Koji model vi najradije nosite? – Sve modele iz linije Vivo barefoot – s potplatima od tri milimetra. U toj obući hodate kao da ste bosi, omogućuje vam pravilan hod i držanje. Moja zaručnica voli modele iz linije United Nude jer ih može nositi i na plažu i na zabavu, a naša šestomjesečna kći nosit će cipelice iz dječje linije.

Koja je razlika između brendova Terra Plana i United Nude? – Terra Plana su cipele za zdravlje, a United Nude za seks: to su dizajnerski modeli u kojima se svaka žena osjeća posebno i poželjno.

Snježana Dragojević Harapin

Linker
28. travanj 2024 00:51