ESTRADNE DIVE

Jelena Rozga i Maja Šuput večeras na Rujanfestu

Festival glazbe i gastronomije Rujanfest ovoga petka svojim posjetiteljima priprema posebnu poslasticu. Dvije prelijepe dame hrvatske estrade Jelena Rozga i Maja Šuput nastupit će na središnjoj pozornici, a neposredno prije njih nastupa Slavonija Bend.

– Veselim se što ću ponovo stati pred divnu publiku na Rujanfestu. Prošli tjedan nas je malo zaustavila kiša, ali ovaj nam petak nam ništa neće pokvariti. Pozivam sve da nam se večeras pridruže na najboljoj fešti u gradu – izjavila je Jelena Rozga.

Glavna pozornica sinoć je bila u znaku Dalmacije i odličnog pop-rocka koji su priredili Neno Belan i Fiumensi, te Marijan Ban i Diktatori.

Bivši frontmeni megapopularne Daleke obale i grupe Đavoli ujedinili su snage na Rujanfestu i priuštili svima još jednu noć za pamćenje uz dobro nam poznate hitove kao što su “Morska Vila”, “Debelin Moren”, “Jugo”, “Stojim na kantunu”, “Ivona”, “Rijeka snov” i brojni drugi.

Na Rujanfest pođite besplatnim autobusnim prijevozom s Črnomerca, Ljubljanice i Studentskog doma Stjepan Radić. Ulaz na Rujanfest slobodan je za sve posjetitelje do 19 sati, a nakon toga plaća se 15 kuna.

Linker
19. travanj 2024 11:57