ZIMSKE RADOSTI

Jelena Rozga, Mladen Badovinac i Robert Kurbaša: Naš snježni vikend

Snijegom prekrivena Dalmacija oduševila je svoje brojne stanovnike, a razno-razne fotografije pokazuju da svatko uživa u zimskim radostima na svoj način – dok oni najhrabriji igraju picigin, drugi su na sebe navukli skijaška odijela. Je li slična atmosfera ponijela i naše poznate, otkrivaju nam Jelena Rozga (34), Robert Kurbaša (34) i Mladen Badovinac (34).

Nažalost, za omiljenu splitsku pjevačicu pahuljice ne donose pretjerano veselje jer baš danas zbog vremenske nepogode i spleta okolnosti mora otkazai koncert u Zürichu.

– Nalazim se u vlaku u snijegu i užasno sam tužna zbog svojih fanova jer neću stići na dogovoreni koncert u Zürich. Vlak se pokvario prije Gračaca, nešto je gorilo u lokomotivi i morali smo stati na sat i pol bez grijanja. Sve mogu pretrpjeti, ali nikako to da iznevjerim svoje fanove. Moram biti u avionu koji kreće u 16.30, ali kažu mi da vlak dolazi tek između 18 i 19 u Zagreb. Također, morali smo odgoditi i koncert u Stuttgartu koji se trebao održati ovaj tjedan pa mi je još više žao zbog svega.

Jelena Rozga priznala je da ne uživa pretjerano na niskim temperaturama te da svoje slobodno vrijeme radije provodi u toplom domu s prijateljima.

– Cijeli tjedan sam bila u kući, nisam ni nosom provirila van jer se pazim da se ne razbolim, upravo zbog ovih koncerata koje na kraju neću biti u mogućnosti održati. Snijeg sam gledala kroz prozor, a tata mi je javljao kako je vani. Kavu sam pila doma i uživala.

Sličnog mišljenja je i glumac Robert Kurbaša, kojeg smo gledali u televizijskim serijama kao što su ‘Ruža vjetrova’, ‘Dnevnik plaviše’, ‘Dolina sunca’, ‘Ponos Ratkajevih’ i dr.

– Nisam planirao ništa posebno budući da je promet paraliziran i da se led uhvatio na cesti. Prinuđeni smo ostati kod kuće, ali uživat ću u druženju s obitelji. Najviše od svega veseli me sarma za ručak.

Za razliku od svojih sugrađana koji se slikaju u moru, na skijama i u snijegu, Kurbaša nije oduševljen takvim idejama.

– Ne upuštam se baš previše u zimske radosti, čisto zbog tehničke uvjetovanosti, pogotovo kada bura zapuše. Također, ovu zimu provodim radno pa nemam ni vremena.

Sličnog je mišljenja i Jelena Rozga koja otkriva da su joj sunce, more i plaža ipak ugodniji.

– Iskreno, snijeg nikada nisam voljela, ja sam tipična djevojka iz Dalmacije koje više voli lito. Pogledati snijeg kroz prozor – da, ali biti u snijegu – ne. Za razliku od nekih mojih prijatelja koji vole ići na skijanje, ja nikada nisam uživala u zimi. Više volim more!

Pjevač TBF-a Mladen Badovinac slaže se sa svojom kolegicom te dodaje:

– Nisam baš zimski tip, nikada nisam skijao, a nisam ni probao jer me to ne privlači. Više volim ljeto. Nije me ponijela ni atmosfera koja vlada u gradu – dočekao sam snijeg bez ikakve euforije.

Anela Senčar

Linker
26. travanj 2024 23:27