INTERVJU

Jelena Rozga: Moj dečko je dosta mlađi od mene

Jednu od najgorih recesijskih godina splitska pjevačica Jelena Rozga pamtit će kao – najuspješniju u karijeri. Otkako se sve zahuktalo u veljači, kad je na njen koncert u Spaladium Arenu došlo 12 tisuća ljudi, 34-godišnja estradna zvijezda nije stala – nastupi u klubovima, na otvorenim pozornicama, u malim mjestima, gradovima, na moru i na kontinentu… Ne pamti kad je imala slobodan vikend, a uz to je nastupala još barem dva dana u tjednu. Za ljetne gušte ove godine nije imala vremena, no ugodno s korisnim nastojat će spojiti početkom listopada, kad putuje na grčki otok Zakynthos – gdje će pjevati hrvatskim studentima koji su poželjeli da ih ona zabavlja na apsolventskom putovanju. Uspjeh u karijeri, ali i privatna sreća – jer posljednjih je mjeseci sretno zaljubljena – odražavaju se i na njenom izgledu. U petnaest godina estradne karijere Jelena nikad nije tako blistala…

Osjeća li se vaš dečko u svemu tome zanemaren? – Ovo ljeto nisam mu bila baš najbolje društvo. Često smo bili razdvojeni, a i u one rijetke zajedničke trenutke unijela sam svoj stres. Kad sam nervozna, prilično sam nezgodna – planem na sitnicu i vičem. Naravno, tada uvijek nagrabuse oni najbliži – u mom slučaju su to dečko ili mama, ovisi tko me prvi dobije na mobitel. No, sada bi sve trebalo doći na svoje.

Prati li vas dečko na gaže? – Ne, jer ne treba miješati privatno i poslovno, no bio je na nekim većim koncertima, kao što je onaj u Spaladium Areni. Na gaže me prati samo menadžer koji je, uz Tončija i Vjekoslavu Huljić, dio mog tima i koji je najviše vjerovao u mene kad sam 2006. napustila Magazin.

Čime vas je dečko osvojio? – Pažnjom i ljubaznošću. Znali smo se dulje vrijeme, a ove godine nam se dogodila ljubav. Ljubav se desi kad joj se najmanje nadaš, a godine tu nisu bitne. Bilo da je mlađi ili stariji, a moj je dečko dosta mlađi od mene, u ljubavnoj vezi je važno da postoji razumijevanje i strast.

Dakle, vaša sklonost prema mlađim muškarcima je razlog što se pričalo da je vaš tajanstveni mladić – 11 godina mlađi Ivan Huljić, sin Tončija Huljića? – Ne znam što je razlog, ali nije riječ o Ivanu. Pričalo se i pisalo svašta, u medijima su me povezivali s mnogima, i svaki put su me ti tračevi jednako pogodili. Na tako nešto se nikad neću naviknuti.

Jeste li dečka upoznali s roditeljima? – Nisam, ali znaju tko je on.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Jelenom Rozgom pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.870) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
27. travanj 2024 17:57