Foto: Maja Jurović
DOBRA ZABAVA

Jelena Rozga poziva na party na kojem možete osvojiti Seat

Naime, Jelena Rozga, koja se početkom godine razotkrila kao neizlječiva zaljubljenica u Leona, atraktivni Seat automobil, pripremila je pravi spektakl za ljubitelje tog vatrenog španjolskog branda.

Veliki Seat Party održat će se u petak 18. Listopada, s početkom u 22 sata u zagrebačkom klubu Shamballa. Osim dobre zabave i cjelovečernjeg koncerta zaštitnog lica Seata – Jelene Rozge, najsretniji će imati priliku osvojiti i najnoviji Seat na korištenje, zato obavezno ponesite važeću vozačku dozvolu.

Stoga, svi koji vole Seat ili Jelenu, a naročito oboje, svoje pozivnice za taj VIP party mogu nabaviti u bilo kojem od Seatovih prodajnih mjesta u Zagrebu i Velikoj Gorici. Oni koji to učine neće samo osigurati privilegirani ulazak na Jelenin koncert, koji će u prostoru Shamballe biti mnogo topliji i intimniji nego u velikim koncertnim dvoranama, već možda i pronaći put do različitih poklona…

– Od prvog dana moje suradnje sa Seatom postavili smo ljestvicu visoko i mojoj publici kao i Seatovim vozačima želimo pružiti strast i emociju. Dobra zabava se se, naravno, podrazumijeva, istaknula je trenutno najveća hrvatska estradna zvijezda.

Linker
20. travanj 2024 11:26