Marko Todorov/Cropix
UGODAN POSAO

Jelena Veljača otkrila svoje ambasadorske dužnosti

Spisateljica i scenaristica, kao ovogodišnja ambasadorica brenda Chivas bila je u Cannesu, a po služnenoj dužnosti isto tako se pojavila na Chivas After Cannes partyju koji je održan u hotelu Esplanade gdje se, među inima, družila i s prošlogodišnjom ambasadoricom Leonom Paraminski.

Chivas škotski viski, kao vodeći brend na tržištu, u sklopu svoje oglašivačke kampanje u mnogobrojnim zemljama angažira svoje ambasadore, mahom ljude iz javnog života te zemlje.

Na pitanje koje su zapravo dužnosti Chivasovog ambasadora Jelena Veljača rekla nam je, kroz smijeh i iskreno, da se sve zapravo svodi na dvodnevno uživanje u Cannesu.

– Jednostavno se slijedi procedura: crveni tepih, večera, kokteli, druženje s drugim ambasadorima… ja sam se družila s talijanskim predstavnicima, imala sam prilike upoznati mlade talijanske glumce – prepričala je Jelena svoje dojmove iz Cannesa za Gloria.hr.

Na pitanje je li i sama ljubiteljica viskija, Jelena odgovora da je njeno piće votka, ali da je u Cannesu probala Chivasov koktel na bazi viskija sa šampanjcem, koji ju je osvojio.

– Toliko me oduševilo to piće da sam dobila i bocu na pokon koju sam, naravno, po povratku odmah otvorila s prijateljima – ispričala je Jelena.

Na After Cannes partyju u Zagrebu Jelena je održala kratak govor u kojem se zahvalila brendu za koji ima samo riječi hvale. Izrazila je i nadu da će hrvatski glumici i dalje imati ovakve prilike odlaziti u Cannes kao što je i prije nje imala Leona Paraminski, Doris Pinčić, Filip Jurčić, Amar Bukvić

Na Chivasovom partyju uz bivšu i sadašnju ambasadoricu bile su i manekenka Korana Gvozdić, dizajnerski duo sestre Boudoir, glumica Petra Dugandžić sa suprugom i mnogi drugi.

Pogledate fotogaleriju!

Linker
26. travanj 2024 08:36