U STALNOM STRAHU

Jelenu Rozgu progoni nepoznati muškarac

Jelena Rozga (34) još je 1998. godine kao pjevačica Magazina imala problema s opsesivnim obožavateljem koji joj je slao SMS poruke poput ‘Ti si moja’ i ‘Volim te’. Svoj slučaj prijavila je policija i promijenila broj telefona te više nije imala takvih problema – barem ne do prije nekoliko mjeseci. Nakon velikog koncerta u Spaladium Areni u kasnim večernjim satima na videoportafon pozvonio joj je nepoznati muškarac, kojeg splitska pjevačica opisuje kao krupnog, visokog i proćelavog 50-godišnjaka.

– Sve je počelo još u veljači, nekoliko dana prije mog koncerta u “Spaladium Areni”. Oko 22-23 sata nepoznat muškarac pozvonio mi je na videoportafon i kazao: ‘Jelena, ja sam’. Naravno, nisam otvorila, ali sam se kasnije sva tresla i počela plakati. Od tada je dolazio još puno puta, što poslijepodne, što navečer. Jedino ne znam što je bilo ovog ljeta, jer me dugo nije bilo doma zbog brojnih koncerata. Jednom prilikom sam ga i, vraćajući se kući s probe, zatekla u automobilu pred zgradom. Kad sam ga ugledala, zaledila sam se… Zapamtila sam i vozilo i registraciju, ali nisam ništa poduzimala jer sam mislila kako će ga proći. No, u srijedu poslijepodne je ponovno došao… Moram nešto poduzeti – u strahu govori lijepa pjevačica za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je neko vrijeme oklijevala s prijavom policiji jer je mislila da će nepoznati obožavatelj ipak nestati, odlučila je da je najbolje da da sve to riješe službeni organi. Obitelj i prijatelji nagovaraju je i da unajmi tjelesnog čuvara, no oko te odluke Jelena se još uvijek dvoumi.

– Nisam tražila pratnju, ne želim čuvara, premda sam ja prema njemu mrvica i ne mogu mu ništa. I moja mama se užasno uplašila… Ne želim živjeti u strahu, ne želim razmišljati o tome dok izlazim iz kuće, ali isto tako ne želim stvarati ludilo. Najbolje da to riješi policija – zaključila je estradna zvijezda.

Izvorni tekst pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji

PROČITAJTE VIŠE: Jelena Rozga: Moj dečko je dosta mlađi od mene

Linker
29. travanj 2024 04:45