NEGIRANJE TRAČEVA

Jennie Garth ne razvodi se zbog ljubavnog trokuta

Još tri djevojčice – Luca (14), Lola (9) i Fiona (5) – odrastat će u disfunkcionalnoj obitelji jer su njihovi roditelji Jennie Garth (39) i Peter Facinelli (38) shvatili da zbog ‘nepremostivih razlika’ više ne mogu ostati u braku. Plavokosa zvijezda nekad svjetski popularnog serijala ‘Beverly Hills 90210’, u kojem je glumila Kelly Taylor, upoznala je Facinellija 1996., a on je, pak, svjetsku slavu stekao tek s filmskom sagom ‘Sumrak’. Znajući da će priča o razvodu kad-tad procuriti u javnost, sami su je pustili u medije, zamolivši da ih nakon ovog priznanja svi ostave – na miru.

Kao da objava razvoda nije bila dovoljno bolna, par se ubrzo suočio s glasinama da je posrijedi nevjera koja je uzrokovala kraj 11 godina duge zajednice. Kako bi razjasnili cijelu situaciju, Jennie i Peter zajednički su izjavili:

– Pojavile su se glasine koje su potpuno neistinite i bolne za našu obitelj. Samo želimo razjasniti – nikakva treća osoba nije uključena. Iako smo odlučili okončati naš brak, još uvijek dijelimo duboku ljubav i posvećenost našoj djeci. Ostat ćemo predani zajedničkom odgoju naših divnih kćerkica. Molimo za privatnost i poštovanje tijekom tog perioda.

Linker
12. svibanj 2024 03:16