JLP
ALI ONA NE VOLI PROMJENE

Jennifer Aniston: Moj frizer je kao Edward Škaroruki

Glumica koja uvijek ima besprijekornu fizuru i čija kosa se smatra jednom od najljepših u Hollyoodu nije zaluđena proizvodima za kosu kao što bi se to moglo pretpostaviti.

Jennifer Aniston (45) kosi ne posvećuje, kako sama kaže, previše pozornosti jer bi to moglo izazvati kontra efekt. Štoviše, glumica kaže da joj je omiljeni ‘preparat’ za kosu – malo znoja. Omiljena Prijateljica kaže kako joj je frizura poslije vježbanja najbolja:

– Malo znoja u kosi je poželjno. On dođe kao neki prirodni proizvod. Znojnu kosu samo se malo protrese prstima i frizura je tu – izjavila je Jennifer i dodala kako ne voli puno eksperimentirati s kosom:

– Ne bih se nikad ošišala na kratko ni izlajhala kosu – rekla je glumica dodavši da ne prati trendove, te da ne posluša uvijek ni svog dugogodišnjeg frizera koji joj je napravio slavnu ‘Rachel’ frizuru:

– Moj frizer je kao Edvard Škaroruki. Samo bi rezao – rekla je glumica te ispričala i kako bi ju Chris McMillan, njen dugogodišnji frizer i prijatelj, najradije ošišao na kratko.

Sipa/Cropex
Linker
24. travanj 2024 12:03