Sipa/Cropix / SIPA
ISKRENI SAVJETI

Jennifer Aniston otkrila sve tajne svog savršenog izgleda

Mnoge žene zavide lijepoj glumici Jennifer Aniston (45) na odličnim nogama, vitkoj liniji i lijepoj frizuri te se pitaju koja je tajna njenog lijepog izgleda. Iako do sada nije mnogo o tome govorila, glumica je otkrila nekoliko trikova zbog kojih u svakoj situaciji izgleda odlično.

Što se njenog ležernog stila tiče, Jennifer kaže kako najradije bira tamne tonove odjeće, a obične majice uvijek dodatno prilagođava kod krojača.

– Znam da je to mnogima neobično, ali meni je to odlična stvar. Većinu odjeće nosim krojaču da mi prekroji – otkrila je lijepa glumica svoju prvu tajnu te dodala kako također ima problem s pronalaskom savršenih traperica pa s većine njih obavezno skida džepove jer ih ne voli.

Jennifer je poznata i po svojim frizurama koje su uvijek besprijekorne, a razlog zbog kojega je to tako, krije se u spretnim rukama njenog dugogodišnjeg stilista Chrisa McMillana koji ju je naučio kako da sama održava kosu i pravi frizure.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

– Jako sam spretna sa sušilom za kosu i okruglom četkom – samozadovoljno je izjavila Jennifer.

Što se tena i mladolikog izgleda tiče, glumica kaže kako ga duguje dobrim genima.

– Moj otac ima 81 godinu i gotovo da nema niti jednu boru, kao niti moja baka koja je umrla sa 95 godina – otkrila je Jennifer i dodala kako je ipak potrebno piti puno vode i koristiti malo kvalitetnije preparate za njegu kože.

O tome kako održava liniju, poznato je većini javnosti. Glumica uživa u vježbanju joge, a od namirnica izbjegava ugljikohidrate.

– Upravo sam pojela pecivo, ali u pravilu ga jedem samo vikendom. Moje tijelo ne voli ugljikohidrate – izjavila je Jennifer i dodala kako bi voljela skinuti nekoliko kilograma.

– Moja idealna težina uvijek je bila između 49 i 51 kilograma – zaključila je 164 centimetra visoka glumica.

Linker
11. travanj 2024 19:27