AFP/Cropix
MALE BEAUTY TAJNE

Jennifer Aniston otkrila sve tajne svoje savršene frizure

Slavna glumica u intervjuu za Harper’s Bazaar otkrila je sve tajne svoje lijepe njegovane kose i priznala koja joj je frizura bila najgora, a koju bi voljela isprobati.

– Ne mislim da bi kratka “Rachel” frizura dobro prošla danas. Mislim da je sada duga, prirodna kosa u trendu, a ta frizura je bila popularna u 90-ima – odlučno je izjavila Jennifer Aniston koja je uvijek naglašavala kako je mrzila tu frizuru koju je nosila kao Rachel u Prijateljima, a koja je oduševila brojne obožavateljice te popularne TV serije.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Slavna glumica otkrila je i kako bi voljela imati frizuru poput Brigitte Bardot te da one dane kada joj kosa ne izgleda baš najbolje nosi visoki rep ili neki zanimljiv šešir.

Jennifer je priznala i da bi voljela isprobati dječački kratku pixie frizuru, ali misli da joj ne bi dobro stajala, a velika je obožavateljica frizure Tilde Swinton koju je nazvala pravim malim umjetničkim projektom.

– Znam si isfenirati kosu, ali nemam nikakvih skrivenih talenata. Znam isplesti pletenicu, ali na nekome drugome, sebi ne bih znala – izjavila je slavna glumica i preporučila svima da ne peru kosu svakodnevno te da obavezno koriste masku za kosu.

Linker
29. travanj 2024 12:23