Splash
NAKON DEVET MJESECI

Jennifer Aniston u zagrljaju zaručnika nakon devet mjeseci

Poznata glumica pružila je podršku svom zaručniku na premijeri njegove nove serije The Leftovers u New Yorku, što je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu nakon devet mjeseci.

Jennifer Aniston (45) blistala je u zagrljaju Justina Therouxa (42), dok su zajedno pozirali za novinare na crvenom tepihu u New Yorku.

Zvijezda popularne serije Prijatelji za premijeru je odjenula crnu jednostavnu suknju i crnu košulju, a jednostavnu kombinaciju upotpunila je naušnicama i zlatnim satom te velikim dijamantnim prstenom.

Splash

FOTO: Splash

Govorkanja o prekidu popularni par prate praktički od kad su prohodali, ali oni uvijek zajedničkim pojavljivanjem u javnosti opovrgnu napise.

– Izgledali su zaljubljeno i djelovali jako opušteno – izjavio je neimenovani izvor za Us Weekly i dodao da je poznata glumica uživala u druženju s ostalim glumcima i bila odlično raspoložena.

Justin i Jennifer zaručili su se još 2012., a datum vjenčanja javnosti još uvijek nije poznat. Poznata glumica trenutno snima film Cake, u kojem izgleda neprepoznatljivo, ali je ipak pronašla vremena i pružila podršku svom zaručniku.

Linker
23. travanj 2024 17:46