RADOSTI RODITELJSTVA

Jennifer Garner: Ponekad zaboravim gdje sam ostavila dijete

Jennifer Garner (40) gostovala je u emisiji poznate voditeljice Ellen DeGeneres (54) i tom prilikom otkrila sve o braku s Benom Affleckom (40) i radostima roditeljstva koje je iskusila zahvaljujući njihovo troje djece Violet (6), Seraphini (3) i Samuelu rođenom u veljači ove godine.

– Cure obožavaju Bena, on često dolazi na njihove čajanke i glumi veliku lutku što uopće nije teško. Dovoljno je da samo sjedi s njima i one misle kako se njih troje odlično zabavljaju – ispričala je Garner o kćerima dok je govoreći o sinu bila nešto duhovitija.

– Ne znam je li to zato što je dječak ili zato što mi je već treće dijete, ali ponekad zaboravim na Samuela. Trčkaram za dvije kćeri i onda mi padne na pamet: gdje li sam ostavila bebu, sjećam se da sam ga negdje spustila, gdje li je; i tako šetam po kući i pronađem ga, a on je sretan i miran kao i uvijek. – raznježeno je završila priču o djeci glumica, a na pitanje voditeljice hoće li imati još djece, odgovornost je prebacila na muža.

– Ja ne planiram više djece, ali moj muž je jedan od onih veoma plodnih muškaraca, samo ga pogledate i zatrudnite – pohvalila je Jennifer svog muža Bena Afflecka, a na kraju se našalila kako se ne bi mogla snaći s mnoštvom djece koju imaju Brad Pitt i Angelina Jolie, budući da se jedva nosi i sa svoje troje.

Linker
19. travanj 2024 11:20