Sipa/Cropix
DOBRA ORGANIZACIJA

Jennifer Garner: Prije prihvaćanja uloge moram se konzultirati sa suprugom

Glumica je otkrila kako ona i njen suprug Ben Affleck (41) uspijevaju balansirati (i funkcionirati) između poslovnih obaveza i troje djece.

Jennifer Garner (41) ispričala je kako je vrlo selektivna oko biranja uloga jer svaki anagažman na filmu zahtjeva reorganizaciju njihovog obiteljskog života. Budući supružnici imaju troje djece Violet (8), Seraphinu (4) i Samuela (2) i moraju dobro uskladiti svoje rasporede jer filmski setovi znaju biti raštrkani diljem Amerike.

– Prije prihvaćanja svake uloge prvo se moram dogovoriti sa suprugom kako ćemo to izvesti i možemo li to uopće izvesti – rekla je glumica koja je s Benom Affleckom u braku od 2005. godine.

– Ben i ja sjednemo za stol i doslovno u kalendaru planiramo svaki tjedan – objasnila je Jennifer dodajući kako je to najdosadniji mogući, ali jedini način da sve uspiju uskladiti.

Glumicu je toliko privukao scenarij za njen posljednji film Dan odluke koji trenutno promovira, da se cijela obitelj presila u Ohio gdje je bio smješten filmski set.

– Nisam mogla odoljeti snimanju toga filma jer je scenarij tako pametno napisan i jednostavno smo se s djecom preselili u Ohio. I to je ispalo odlično iskustvo za cijelu obitelj – ispričala je lijepa glumica.

Linker
27. travanj 2024 16:02