JLP
SLOBODNO VRIJEME ZA OBITELJ

Jennifer Garner uspješno kombinira majčinstvo i karijeru

S obzirom da je nedavno završila snimanje filma i da uskoro kreće u novi projekt u kojem će biti producentica, poznata glumica iskorištava svaku priliku kako bi svoje slobodno vrijeme provela s djecom.

Jennifer Garner (42) odlučila je nedjelju provesti na utrci Home Run for Kids u Brentwoodu u kojoj je na kratko sudjelovao i njezin sin Samuel. Poznatoj glumici pridružila se prijateljica sa svojom kćeri, a Jennifer za vrijeme utrke i okupljanja nije skidala osmijeh s lica.

Glumica je tom prilikom odjenula jednostavne kratke hlače od trapera i običnu bijelu majicu i tenisice koje su joj olakšavale guranje kolica u kojima je Samuel uživao.

Jennifer ima troje djece s uspješnim glumcem Benom Affleckom (41) – sedmogodišnju Violet, petogodišnju Seraphinu i dvogodišnjeg Samuela, ali je samo sa sinom sudjelovala u utrci za djecu.

Slavnoj glumici nedavno je izašao film Dan odluke na čijim je premijerama blistala u jednostavnim kombinacijama i privlačila pozornost brojnih obožavatelja, a već ima u planu novi zadatak u kojem će imati ulogu producentice.

Jennifer će u suradnji s televizijskom kućom Bravo raditi na novoj TV seriji All the Pretty Faces u kojoj se priča vrti oko dvije besmrtne obitelji koje se nakon desetljeća svađa i nesuglasica udružuju nakon što jedan o njih umre kako bi otkrili tajnu njihovog vječnog života.

Linker
19. travanj 2024 22:23