sreenshot
TURBULENTNA SURADNJA

Jennifer Lopez i Benny Medina - od tužbe do člana obitelji

Slavna pjevačica na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s proslave rođendana njenog dugogodišnjeg menadžera Bennyja Medine (58), kojeg smatra dijelom svoje obitelji – ali odnos im nije oduvijek bio tako skladan.

Jennifer Lopez (46) i njezin dečko Casper Smart (28) pridružili su se njenom dugogodišnjem menadžeru na maloj proslavi rođendana u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Svi, osim Jenniferinih blizanaca, bili su odjeveni samo u ogrtače i tako pozirali s tortom, a slavna pjevačica je pokraj objave napisala da su joj oni obitelj i sve što ima.

Happy Birthday to our Benny!!! #JLoVegas #ALLIHAVE #familia

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo) Sij 24, 2016 u 5:49 PST

Osim što je njezin dugogodišnji menadžer, Benny je i kum njezinim sedmogodišnjim blizancima – sinu Maximilianu i kćeri Emme. Iako je sada poput člana njezine obitelji, njihovi odnosi nisu uvijek bili tako idilični.

Glumica i pjevačica otpustila je Bennyja u lipnju 2003., nakon petogodišnje suradnje, jer nije imao valjanu dozvolu dok se brinuo o njezinoj karijeri. Jennifer ga je zbog toga i tužila te zatražila poništenje svih preostalih ugovora s njim te isplatu svega što je zaradio dok je radio za nju.

Zvijezda i njezin menadžer riješili su sve nesuglasice 2008. godine i obnovili svoju suradnju koja se pokazala vrlo uspješnom. Ipak, šuška se kako je jedan od zahtjeva slavne pjevačice bio prekid njegove suradnje s Mariah Carey, s kojom je surađivao od 2003. do 2008., te da je pjevačka diva i danas na popisu zabranjenih klijenata.

Linker
28. travanj 2024 10:51