SAMI PROTIV SVIH

Jennifer Lopez i Casper Smart - ljubav ili naivnost?

Iako su u vezi tek šest mjeseci, latino diva Jennifer Lopez (42) i plesač Casper Smart (25) napreduju krupnim koracima, a 17 ljeta koliko ih dijeli ne predstavlja im nikakav problem. Smart se već uselio u Jenniferinu vilu na kalifornijskim Hidden Hills u kojoj pjevačica živi s blizancima Maxom i Emme (4), djecom Marca Anthonyja.

Jennifer je Smartu prepustila koreografiranje nastupa na svojoj predstojećoj ljetnoj turneji, čemu mladi i do jučer samo “prateći” plesač možda još nije dorastao, a tu su već i obiteljska ljetovanja te veliki pokloni poput dragulja i kamioneta. Par se pokušava što manje odvajati i kada nastupa po svijetu, pa jedno drugome prilagođavaju rasporede.

– Casper s Jennifer postupa kao s kraljicom. Ona je u središtu svega što radi – tvrde izvori bliski slavnom paru.

Neki Jenniferini prijatelji nisu, međutim, oduševljeni takvim razvojem događaja jer strahuju da bi mladi plesač mogao iskoristiti do ušiju zaljubljenu Lopez. Takvu bojazan navodno dijele i pojedinci iz užeg obiteljskog kruga slavne izvođačice. Oni koji je dobro poznaju znaju, naime, kako je Jennifer sklona naglom zaljubljivanju i potpunom predanju novim muškarcima bez da je u potpunosti ispitala njihove nakane. To ju je, uostalom, i stajalo brojnih razvoda.

Pjevačica o toj svojoj karakteristici, međutim, govori u eufemizmima.

– Pomalo sam romantična, ako niste primijetili – kaže nasmiješeno.

Linker
29. travanj 2024 05:40