MODNI DEBI

Jennifer Lopez i njezini blizanci reklamiraju Gucci

Zvijezde kampanje za dječju liniju modne kuće Gucci dvoiplogodišnji su Max i Emme, čiji su roditelji Jennifer Lopez i Marc Anthony. Slavna mama pozirala je za kampanju zajedno sa svojom djecom, a snimanje je obavljno na plaži u Malibuu.

– Ovo je prvi put da smo nas troje skupa radili nešto takvoga. OK, fotografirali su nas kad su imali tri tjedna, ali sad su puno stariji i to je potpuno drugačije – rekla je ponosna majka Jennifer Lopez.

Kolekcija dječje odjeće Gucci na tržištu će se pojaviti u proljeće 2011., a stajat će od 400-tinjak do 8500 kuna po komadu. Glumica i ojevačica dugo se premišljala dopustiti svojoj dječici da tako rano postanu modeli za neku modnu marku, no razuvjerila ju je donacija od milijun dolara koju je u povodu lansiranja dječje odjeće Gucci dao UNICEF-ovoj inicijativi Škole za Afriku te ona od 500.000 dolara njezinoj zakladi Mirabel.

– Upravo zbog toga smo pristali. Sad su tu dva mala Guccijeva glasnogovornika s dobrotvornim efektom – rekla je J.Lo.

Iako maleni, Max i Emme već su počeli izražavati preferncije što se tiče osijevanja, kaže mama Jennifer – Emme tako najviše voli kostim princize pa bi u njemu htjela ići i na spavanje, a Max pak ne voli odjeću i najsretniji je kad po kući može trčkarati gol.

Linker
19. travanj 2024 22:08