ISKRENO PRIZNANJE

Jennifer Lopez: Kako sam preboljela razvod

Uspješna pjevačica i glumica Jennifer Lopez (43) progovorila je iskreno o jedinoj stvari u posljednje vrijeme u kojoj je bila neuspješna – svom braku s kolegom Marcom Anthonyjem , od kojeg se razvela u srpnju 2011. Za latinodivu raspad braka je bio razorno iskustvo, no iz svega je izašla, kaže, jača i zrelija.

– Nisam samo prolazila kroz raspad braka, nego i obitelji, a obitelj mi znači sve na svijetu – otvorila je dušu u razgovoru za magazin Holywood Life – Nisam željela biti žena koja ne ustaje iz kreveta mjesecima. To jesam radila jedno vrijeme, no znala sam kako moram preboljeti.

No, nije htjela samo preboljeti razvod, nego iz tog iskustva nešto naučiti i postati bolja osoba, kako joj se greške koje je radila u braku s Marcom Anthonyjem, a koje su dovele do raspada odnosa, ne bi ponovile. Spas je pronašla u brizi za četverogodišnje blizance Maxa i Emme te u posvećivanju poslu.

Plan za prebolijevanje je očito upalio i već u jesen 2011. Jennifer Lopez je započela vezu s 25-godišnjim plesačem Casperom Smartom .

– Lijepo je kad naiđe netko s kim ti uspije. Imam sreće što uza sebe imam nekoga tko razumije i prihvaća moju obitelj – rekla je pjevačica te dodala kako sada i više nego prije vjeruje u ljubav do kraja života.

Linker
26. travanj 2024 17:31