INSTAGRAM
TRENDOVI U PREHRANI

Jennifer Lopez: Nakon prelaska na vegansku prehranu osjećam se mlađe

Jennifer Lopez (44), nakon kratkotrajne vegetarijanske faze prije nekoliko godina, ovoga se puta odlučila na još stroži režim i prešla je na vegansku prehranu.

Pjevačica je prije nekoliko godina bila vegetarijanka kratki period, no nakon što su je paparazzo fotografi snimili kako jede odrezak, izjavila je kako je prestala s tom fazom i da se vraća svojoj uobičajenoj prehrani.

Međutim, slavna pjevačica je ponovno prihvatila novi trend među zvijezdama i promijenila svoju prehranu te u potpunosti izbacila hranu životinjskog porijekla, a sve to kako bi tijelo održala u dobroj formi. Jedino što joj nedostaje, priznaje Jennifer, je maslac.

Pjevačica je za njujoršku radijsku postaju Z100 izjavila kako veganska prehrana isključuje proizvode poput mliječnih proizvoda i mesa, a temelji se na biljkama i svemu što raste u zemlji.

20 February 2014 - West Hollywood, California - Jennifer Lopez. Fox's
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Pjevačica kaže kako bi takvu vrstu prehrane preporučila svima jer je vrlo zdrava i zbog nje se osjeća odlično. Kaže kako joj veganska hrana daje više energije, te da se osjeća puno mlađe.

– Odrasla sam žena, ali se u sebi osjećam poput mlade djevojke i ljudi osjećaju tu moju mladenačku energiju – izjavila je u eter Jennifer, koja je poznata po svojim zanosnim oblinama.

Veganska prehrana uključuje žitarice, grah, mahunarke, povrće i voće, ali slavna pjevačica kaže kako ona voli u to uključiti i veganski hot dog, sladoled i mnoge druge poslastice prilagođene veganima.

Osim što možemo reći kako je mladolik izgled naslijedila od majke, Jennifer svakako radi na tome da ga i zadrži što dulje.

Linker
27. travanj 2024 13:29