AFP/Cropix
NAKON 12 GODINA

Jennifer Lopez ponovno susrela svog filmskog sina

Nakon 12 godina pjevačica i glumica ponovno se susrela sa svojim sinom, doduše filmskim, ali ju je to ipak ganulo u velikoj mjeri.

– Tako je narastao, ne mogu vjerovati – uzviknula je pjevačica kada je ugledala mladog glumca Tylera Poseyja koji je u filmu Dogodilo se na Manhattanu glumio njenog sina.

Tyler, koji je imao 10 godina kada je glumio s Jennifer Lopez (45), našalio se sa svojom filmskom mamom da bi mu možda mogla ponoći oko posla:

– Znam da se nismo vidjeli jako dugo, ali sam mislio, ako tražiš plesača, ja se javljam, što kažeš na moje plesne pokrete – rekao je dobro raspoloženi 22-godišnji Tyler te zaplesao na pozornici.

Jennifer je prasnula u smijeh na njegovo izvijanje bokovima i rekla da pristaje, ne mogavši se načuditi što je Tyler već pravi mladić.

Iako je prošlo 12 godina od snimanja filma o sobarici koja je zaljubljenje u moćnog političara glumica se nije nimalo promijenila – na dodjeli nagrada Teen Choice Awards u Los Angelesu pažnju je plijenila u zelenoj čipkasnoij mini- haljni pokazujući svoju vitku figuru.

A kako je izgledao susret filmskih mame i sina pogledajte u fotogaleriji!

Linker
16. travanj 2024 14:14