BEZ LJUBAVI

Jennifer Lopez progovorila o rastavi braka

Bio je to moj najveći san i stvarno sam radila naporno da ga ostvarim. Oboje smo to htjeli. No, ponekad se snovi ne realiziraju, i to je tužno – kazala je Jennifer Lopez (42) u prvom intervjuu nakon što je prije nekoliko tjedana objavila da se rastaje od svojeg supruga Marca Anthonyja (42).

– Odlučili smo završiti naš brak. Bila je to teška odluka, ali prijateljski smo se o svemu dogovorili. Ovo je bolno vrijeme za sve nas i cijenimo što ćete poštivati našu privatnost – objavio je par sredinom srpnja u zajedničkoj izjavi za medije, a nakon toga izbjegavali novinare u širokom krugu.

Iako su se pojavile razne glasine, od one da se pjevačica zaljubila u kubanskog glumca Williama Levyja do trača da je Marc Anthony bio bolesno ljubomoran te da nije mogao podnijeti seksi imidž svoje supruge, oni su samo htjeli što mirnije završiti svoju ljubavnu priču.

Tišinu je, pak, prekinula Jennifer Lopez u opsežnom intervjuu koji je dala za novi broj američkog magazina Vanity Fair .

– Vjerujem u ljubav. To je i dalje moj najveći san. I ostat ću pozitivna, odlučna da nastavim sa svojim životom te pokušam biti što bolja majka, zabavljačica i osoba. Radujem se novim izazovima i osjećam se snažnom – priznala je Jennifer Lopez u intervjuu za američki magazin.

Iako bi sada zlobnici htjeli što više prljavoga veša iz propaloga braka, pjevačica je ostala dama i o uskoro bivšem suprugu govori samo najbolje.

– Uvijek ću poštivati Marca kao glazbenika. Zapravo, uvijek smo zajedno odlično surađivali i imala sam njegovu potporu. U studiju smo mogli stvarati čaroliju, a to smo i uspijevali. On će zauvijek ostati u mojem srcu kao otac moje djece – pomirljivo je rekla Jennifer Lopez.

Linker
02. svibanj 2024 17:30