Screenshot
NOVI HIT

Jennifer Lopez u najprovokativnijem video spotu do sada

Jennifer Lopez (44) ususret izlasku svog osmog studijskog albuma A.K.A objavila je video spot za novu pjesmu naziva First Love. U pet minuta, koliko spot traje, lijepa Latina izmjenjuje nježnosti sa zgodnim muškarcem i pritom se odlično zabavlja.

Iako je u sretnoj vezi s plesačem Casperom Smartom (27), Jennifer se odlično snašla u zagrljaju poznatog Dolce & Gabbana modela, Davida Gandyja (34).

Spot je inspiriran devedesetim godinama prošlog stoljeća i koncipiran poput kratkog filma, a prikazuje ljubavnu priču između para. David tijekom cijelog spota ne skida ruke sa slavne pjevačice, što niti ne čudi s obzirom da je odjevena u oskudne kombinacije poput bodija, kupaćeg kostima i prozirne haljine.

Neimenovani izvor za MailOnline izjavio je kako je kemija između njih dvoje na setu bila nevjerojatna.

– Ovaj video spot jedan je od najprovokativnijih i najizazovnijih video spotova koje je Jennifer ikada snimila – rekao je izvor.

Pjevačica i majka šestogodišnjih blizanaca nedavno je u jednom radijskom intervjuu izjavila kako se odlično zabavila snimajući video.

– David je odličan i bilo nam je jako zabavno i, iako je povremeno bio bez majice, većinu filma je ipak odjeven – rekla je slavna pjevačica, dok je David za Daily Mirror komentirao:

– Kada sam dobio ponudu za snimanje ovog video spota, pomislio sam kako je to odlična ideja i malo drugačije od svega što sam do sada radio.

Pogledajte video spot!

Linker
26. travanj 2024 10:03